Velkommen til GUODA (Tianjin) Science and Technology Development Incorporated Company!

           国大科技

Siden 2007 har vi forpligtet os til at åbne en professionel fabrik for elcykelproduktion.I 2014 blev GUODA etableret officielt og placeret på Tianjin, som er den største omfattende udenrigshandelshavneby i det nordlige Kina.Virksomheden rummer hovedsageligt fire afdelinger, herunder marketing, salg, regnskab, personale og produktion.

203349535010657717 

Marketing tager ansvar for søgning og indsamling af produktdata, laver produktbogsquiz.vedligeholde online platform og oversætte relevant materiale.Salgsteamet er ansvarligt for B2B-platformsfremme og hele handelsprocessen.Regnskab i personaleafdelingen er hovedsageligt ansvarlig for produktprissætning og medarbejderrekruttering og -ledelse.Produktionsafdelingen har ansvaret for kommunikation og kapacitet på andre fabrikker i industrien. GUODA er også i stand til at producere tilbehør med sine egne produktionslinjer.

 rt (1)

Med høj kvalitet, sjovt gruppemandskab og nyt syn, tiltrækkes GUODA masser af kunder og skaber den gensidigt gavnlige og win-win fremtid sammen.


Indlægstid: 25. august 2020