Mine to hobbyer er elcykelprojekter og gør-det-selv-solprojekter.Faktisk har jeg skrevet en bog om disse to emner.Derfor, når jeg ser disse to områder kombineret i et mærkeligt, men fantastisk produkt, er dette helt min uge.Jeg håber bare, du er lige så begejstret som jeg for at kaste dig ud i denne mærkelige elektriske cykel/bil-enhed, som har mange funktioner, fra to-sæders til enorme solpaneler, der giver næsten ubegrænset rækkevidde!
Dette er blot en af ​​mange mærkelige, fantastiske og interessante elbiler, jeg fandt, mens jeg shoppede i vinduet i Alibaba, verdens mest eklektiske digitale genbrugsbutik.Nu er det så heldigt at blive officielt denne uges Alibaba denne uges mærkeligste elbil!
Vi har før set solcelledrevne elcykler, men deres design har som regel nogle strenge pedalkrav.Selv den lave effekt af det store panel betyder, at rytteren normalt stadig skal yde noget vigtig benhjælp.
Men denne enorme elcykel - øh, trehjulet cykel - har en enorm baldakin med fem 120-watt solpaneler med en samlet effekt på 600 watt.Det løser panelstørrelsesproblemet ved at bære dem som hatte i stedet for at trække dem bag cyklen.
Husk, at du under ideelle forhold måske kun får maksimalt 400W eller 450W faktisk effekt, men i betragtning af størrelsen af ​​motoren er dette stadig tilstrækkeligt.
De udstyrer kun cyklen med en lille 250W bagmotor, så selv sporadisk sollys burde give dig lige så meget strøm, som batteriet bruger.Det betyder, at så længe solen er fremme, har du som udgangspunkt en uendelig rækkevidde.
Selvom solen går ned, kan denne solcelledrevne elcykel give dig tilstrækkelige 60V og 20Ah batterier med en kapacitet på 1.200 Wh.Batterierne ser ud til at være monteret på to bagerste skinner, så vi ser måske på et par 60V10Ah batteripakker på samme tid.
Hvis du antager et konstant forbrug på 250W, vil du køre i næsten fem timer efter solen er gået ned.Ved at planlægge din dvaletilstand og hviletid på badeværelset korrekt, kan du næsten køre off-road i ugevis uden at tilslutte og lade op.Et par pedaler på førersiden betyder, at hvis du løber tør for juice efter en særlig lang overskyet dag, kan du teoretisk set selv betjene den.Eller du kan tage en generator med dig til hurtig opladning!Eller du kan købe et ekstra 60V20Ah elcykelbatteri billigt.Mulighederne er lige så uendelige som solen!(Som omkring 5 milliarder år af dem.)
Solpanelets baldakin giver også tilstrækkelig skygge og giver endda et stativ til high-lift forlygterne for godt udsyn.
Under trækronen hænger ikke én men to liggestole.De vil helt sikkert være meget mere komfortable end cykelsadler under offroad-ture.Det er stadig at se, hvor længe du kan stå side om side med din rytter, mens du kører med en frustrerende lav hastighed på 30 km/t (18 mph).
Det er uklart, hvordan styringen fungerer, da baghjulene ser ud til at være faste, mens forhjulene ikke har aksler eller knækstyring.Måske disse detaljer plus bremsekaliprene, der ikke er forbundet til håndbremsegrebet, kan være et fingerpeg om en ufærdig gengivelse.Eller du manøvrerer den som en kano og aktiverer bremserne som Fred Flintstone.
En af mine yndlingsdele af denne solcelledrevne elcykel er prisen - kun $1.550!Mange af mine foretrukne ikke-solcellecykler er dyrere end dette, og de er kun egnede til én rytter!
Bare for sjov og fnis begyndte jeg at gå ad den vej og fik et tilbud på forsendelse til USA for omkring 36.000 $.Så for hundrede enheder af $191.000, starter jeg måske bare min egen solar racing-liga og lader sponsoren betale regningen.


Indlægstid: 31. august 2021