Fra tilbagekomsten af ​​den store til den første e-cykel har 2021 været et fantastisk år for ny teknologi og e-cykelinnovation. Men 2022 tegner til at blive endnu mere spændende, efterhånden som e-cykeldillen fortsætter, og der foretages flere investeringer i branchen hver måned.
Der er en masse nye udgivelser og interessant teknologi på butiksgulvet i år, og du kan læse om dem på Move Electric, ny hjemmeside dedikeret til alle former for elektrisk transport. Vil du lære mere om elcykler? Så tjek vores grundlæggende Ofte stillede spørgsmål.
For at vække din appetit, lad os tage et kig på de ti cykler, vi glæder os mest til at se.
På grund af debut i foråret, vil denne landevejs-e-cykel markere den Prolog-inspirerede opfølgning – den amerikanske legendes tilbagevenden til cykelfremstilling. Selvom vi ikke har set noget design endnu, forventer vi, at mærket bringer sin slanke æstetik og lydhør motor til vejen.
Beregnet som "fremtiden for personlig transport", er dette en sjov og innovativ cykel. Designet af de samme mennesker, som forestillede sig cabriolet, udstråler den klassisk britisk bilform på et trehjulet chassis. Med nok tekniske specifikationer til at blinke din , vi kan ikke vente med at se denne lancering.
Du kan teknisk set købe denne nu, men du ville være hårdt presset for at få den leveret inden januar. Vi får en i det nye år, men indtil videre vil vi kun savle over tre modeller i denne serie, f.eks. resten af ​​jer. Sigter efter at være en SUV i e-cykelverdenen med ladcykelfunktioner og lettere smidighed.
Nå, det er teknisk set ikke en cykel, men det franske mærke lancerede sit smarte e-cykelsystem på Eurobike tilbage i september. Det siges at bruge en syv-trins automatgearkasse, som vil være placeret i pedalsamlingen. Motoren er 48V og giver et drejningsmoment på 130 Nm, det mest drejningsmoment blandt de fleste elcykelmotorer på markedet. De første cykler med systemet forventes at blive lanceret i midten af ​​2022.
750 For 2022 opdaterer det tyske mærke deres elskede lad-e-cykel med et større batteri og et helt nyt smart system. Dette nye system introducerer en ny køretilstand "Tour+", samt variable drejningsmomentindstillinger, der kan justeres, mens ridning. Det hele er bundet sammen med en ny eBike Flow-app og en elegant LED-fjernbetjening.
For 2022 udgav Volt en opdatering til sin populære Infinity-model. De er udstyret med Shimano STEPS-systemet, kræver op til 90 miles af batterirækkevidde på en enkelt opladning og er placeret som deres premium Shimano STEPS-model. Infinity kommer som en trin-for-trin ramme, og begge skulle være tilgængelige i begyndelsen af ​​2022, startende ved £2799.
Det største salgsargument for denne nye cykel fra det italienske mærke er den hævdede batterirækkevidde på op til 200 km. Den er slank, stilfuld og vejer kun 14,8 kg. Den er single-speed og har flade stænger, så den er sandsynligvis ikke designet til Audax-ryttere , men bedre egnet til pendlere, der ikke ønsker at lade deres cykel op hver dag.
Det franske cykelmærkes første ladcykel, 20, forventes at komme i butikkerne i Storbritannien i midten af ​​januar. Det hævder, at det vil være den "ultimate løsning til at transportere børn og gods i hverdagen", og med en bæreevne på op til 70 kg i bagenden og tilbehør som ekstra sæder eller bagagebærere, ser det ud til, at det kunne gøre arbejdet meget godt.
Ikke bare endnu en sammenfoldelig elcykel, Fold Hybrid ser ud til at have nogle interessante designintegrationer. Ja, den er foldbar og kompakt, men den har også et bærehåndtag og stativer foran og bagpå til bagage. Det elektroniske system vil blive drevet af Bosch, og cyklen vil have et remtræk eller en kæde- og skifterdrivlinje.
Cabriolet med plads nok til en voksen rytter og en lille passager (op til 22 kg), dette er en futuristisk e-cykel, der ligner meget en miniaturebil. Borte er "det regner, så jeg vil hellere køre" undskyldninger, og du er bogstaveligt talt i en pod på , komplet med vinduesviskere, plads til flere batterier og 160 liter opbevaring.
Et af problemerne med de fleste af dem er, at de er bygget i små mængder og er ret dyre.
På trods af at den er fuld af avanceret teknologi og dyre materialer, koster en Tesla omkring 20 £/kg. Efter denne standard burde en elektrisk ladcykel eller en overdækket cykel koste et par hundrede pund i stedet for et par tusinde.


Indlægstid: 25-jan-2022