Som om mountainbikes ikke er universelle nok, kan et nyt DIY konverteringssæt kaldet Envo forvandle mountainbikes til elektriske snescootere.
Ikke at elektriske snecykler ikke er det samme - der er mange kraftfulde og veludstyrede elektriske snecykler derude.
Nu bringer Envo-sæt denne teknologi til traditionelle mountainbikes gennem det seneste konverteringssæt fra det canadiske firma.
Sættet inkluderer en bagerste snescooterdrev, der bruger kevlar/gummiskinner til at passere gennem en 1,2 kW navmotor og hårde harpiksruller.Denne komponent erstatter baghjulet på en mountainbike og indsætter direkte bolte i bagagerummet på cyklen.
Cyklens eksisterende kæde strækker sig stadig til kædehjulet i den bageste enhed for at drive sporet.Krumtapsensoren registrerer dog rytterens pedaler og drives af et 48 V og 17,5 Ah batteri for at hjælpe med at drive rytteren på sneen.I betragtning af snekørsels ineffektivitet er batteriet klart nok til en tur på 10 kilometer (6 miles).Selvom det aftagelige batteri kan udvide rytterens rækkevidde, vil det sandsynligvis blive udskiftet med et nyt batteri.
Sættet indeholder også en tommelfingergashåndtag monteret på styret, så motoren kan startes, uden at føreren træder i pedalen.
Cykeldæk vil være svære at overvinde, når man kører med løst pudder.Sættet indeholder en skiadapter, der kan erstatte forhjulet.
Envo-sættet når en tophastighed på 18 km/t (11 mph), og det er usandsynligt, at det vinder et rigtigt elektrisk snescooterløb mod Taigas nyeste modeller.
Envo-sæt er bestemt meget billigere end helt elektriske snescootere, og prisen spænder fra 2789 canadiske dollars (ca. US$2145) til 3684 canadiske dollars (ca. US$2833).
Micah Toll er en personlig elbil-entusiast, batterinørd og forfatter til Amazon bestselleren "Electric Motorcycle 2019", DIY Lithium Battery, DIY Solar og Ultimate DIY Electric Bike Guide.


Posttid: Dec-08-2020