Myrtle Beach, South Carolina (WBTW) — NAACP bad retten om at ændre dommen i organisationens retssag mod byen Myrtle Beach for at forhindre byen i at stoppe brugen af ​​cykelringe i fremtidige begivenheder.
Anmodningen blev indgivet i den amerikanske distriktsdomstol for District of Florence, South Carolina den 22. december. Den blev foretaget, efter at en jury tidligere på måneden traf en beslutning, som fandt race i byens "Black Bike Week"-program.Motivation, men byen vil tage samme handling.Hvis du ikke overvejer race.
Det nye krav mener, at racemæssige motiver kan påvirke fremtidige arrangementsdriftsplaner, og at samme plan fortsat vil blive brugt.
Forbuddet vil forbyde byen i at "fortsætte med at engagere sig i udfordrende former for diskriminerende adfærd" og "forhindre diskriminerende adfærd i at gentage sig i fremtiden."
NAACP har ret til at anmode om et påbud, fordi juryen fandt racemæssige motiver i byens "Black Bike Week"-program efter anmodning.
Den lokale afdeling af NAACP anlagde en original retssag om racediskrimination og anklagede byen og politiet for at diskriminere afroamerikanske turister.
Organisationen hævdede, at "Black Bike Week" var imod og boykottet og blev behandlet anderledes end Halley Week, som er en årlig begivenhed i samme område.
Retssagen sagde: "Byen har ikke implementeret en formel transportplan for Harley Week, og grundlæggende kan hvide deltagere rejse i Myrtle Beach-området som på alle andre dage på året."
For eksempel har byen ikke implementeret en formel transportplan for Halley Week.Under "Black Bicycle Week" er Ocean Avenue dog normalt reduceret til en ensrettet enkeltbane.Alle bilister, der kører ind på Ocean Drive, er tvunget til at køre ind i 23-mile-sløjfen med kun én udkørsel.
Copyright 2021 Nexstar Inc. Alle rettigheder forbeholdes.Du må ikke udgive, udsende, tilpasse eller videredistribuere dette materiale.
Myrtle Beach, South Carolina (WBTW)-Myrtle Beach Regional Chamber of Commerce udtalte, at 2020 vil være en op- og nedtur for turistindustrien.
"Faktisk begyndte vi at rotere opad i 2020, og i år føles det meget godt.I januar og februar oversteg vores beboelsesindtægt 2019, så vi ser meget frem til et godt år og selvfølgelig alle de ændringer, der er sket i marts."Sagde Karen Riordan, præsident og administrerende direktør for Myrtle Beach Chamber of Commerce.
Conway, South Carolina (WBTW)-Ifølge den anden retssag mod området kendte Horry County Schools til den giftige skimmelsvamp i flere skoler, men løste ikke problemet hurtigt.I stedet dækkede området til og tillod elever og lærere at blive syge.
Horry County, South Carolina (WBTW)-Horry County School District embedsmænd meddelte, at vintersportskampe vil blive suspenderet indtil den 19. januar.


Indlægstid: 04-01-2021